Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Едно от най-дългогодишните лица на ГЕРБ - Десислава Атанасова,

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЕдно от най-дългогодишните лица на ГЕРБ - Десислава Атанасова,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Вотът няма да мине. Волен Сидеров винаги е подкрепял управленската програма

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Едно от най-дългогодишните лица на ГЕРБ - Десислава Атанасова, изрично не има вяра вотът на съмнение против държавното управление да мине. Тя призна в предаването " Плюс Минус " по " Нова телевизия ", че чака само Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да го поддържат, което няма да е задоволително.

" Всеки избор на съмнение е естествена процедура, планувана в констутицията и всяка опозиционна партия може да се възползва от нея. Много пъти сме преживявали избор на съмнение през годините. Винаги сме знаели на кого можем да разчитаме. Сега разчитаме на обединението - всички от ГЕРБ и Обединени патриоти да са вътре в Народното събрание и да ни поддържат. Към този миг не сме говорили с другите партии. Днес е първият ден и Българска социалистическа партия водят към този момент официални диалози. Знам, че на следващия ден имат диалог с " Воля ". Но от анонса на " Воля " излиза наяве, че те по-скоро имат въпроси към Българска социалистическа партия, в сравнение с, че ще ги поддържат за избор на недовверие. Не знам за какво слагате под въпрос гласовете на " Атака ". Те са отвън Обединени патриоти, само че това е решение на дребната коалиция. Ние сме казвали нееднократно, че техните вътрешни проблеми посред им касаят ГЕРБ само в частта непоклатимост на ръководството и гаранция за цялостен мандат ", сподели тя.

" Неведнъж съм чувала, че господин Волен Сидеров декларира поддръжка към управническата стратегия, под която той също се е подписал, и цялостен мандат. Затова нямам никакви терзания във връзка с триумфа на вота на съмнение. Българска социалистическа партия имат зопълнителен претекст в този момент, защото през 2020 година имат конгрес и по тази причина Корнелия Нинова е толкоз дейна. Аз мисля, че ръководството е устойчиво и това би се удостоверило когато се гласоподава идната седмица вота на съмнение. Не съм уедена, че гласоподавателят, който е наш работодател, има настройката да има предварителни избори в този миг. Само преди някоко месеца имаше избори, даже два, резултатите бяха безапелационни. Хората желаят непоклатимост, желаят напредък, растяща стопанска система, по-добри приходи. Не виждам причина ", разяснява още Атанасова.

" Всъщност, парламентарната процедура е напълно друга, знаете. Връчва се нов мандат, още веднъж на първата политическа мощ, т.е. още веднъж това е ГЕРБ. Но аз въобще не начертавам такива картини, то няма да се случи. Така че е рано на Българска социалистическа партия да мечтае за управнически мандат ", безапелационна бе депутатката.

Тя разяснява и назначението на Емил Димитров-Ревизоро за заместител на министър Нено Димов, за който опозицията твърди, че не е експерт в съответната сфера. " Криза не може да не отхвърли никой, че има, само че по-важното е, че се вземат управнически ограничения и то в цялостен синхрон сред локална власт в лицето на кмета и изпълнителна власт в лицето на всики министерства, които са ангажирани. Постът министър е политическа служба, надаявам се специалистите в министерството да го поддържат. Второ, на всеки е необходим толеранс 100 дни. Той става министър в една доста трагична обстановка в бранша. Но той ще има съдействието на всички специалисти и сътрудници от други министерства и комисии ", приключи Атанасова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР